Keresés a bubb.hu oldalakon:
Vállalkozás

Vállalkozás

Correct ChangePénzváltás felső fokon! Nagy tételre külön engedmények! Feltétlenül kérdezzen meg minket is árainkról!
Correct Change
Egyéni vállalkozás Egyéni vállalkozás alapítására els?sorban a belföldi természetes személyek jogosultak. Mellettük azonban a devizajogszabályok szerint külföldinek min?sül? külföldi állampolgárok is alapíthatnak egyéni vállalkozást, ha külö
Egyéni vállalkozás
Fiatal vállalkozók támogatása EU PályázattalFiatalon szeretnél saját vállalkozást? Mi segítünk! - Gazdaságfejlesztés, bérköltség-támogatás, ingatlanbeszerzés, eszközbeszerzés, oktatás témakörben. Ha szeretnéd megkapni az értesítéseket az új pályázati kiírásokról, és a pályázati kiírások változásáról, iratkozz fel az ingyenes pályázatfigyelésre!
EU Pályázat
Hitel, befektetés, biztosítás - Portfolio MoneyPortfolio Trader a részvény, forex, világpiaci termékek (CFD) online kereskedési központja. Portfolio Trader Akadémia a minőségi tőzsdei oktatás szolgálatában.
Hitel, befektetés, biztosítás - Portfolio Money
Hozam és BiztonságHozam és Biztonság
Karrier, vállalkozás - Motiváció és siker tervezésSzeretnél vállalkozásodban növekedést, több ügyfelet és bevételt? Úgy, hogy még élvezed is? Elérheted, ha fejleszted vállalkozásépítő képességedet.
Karrier, vállalkozás - Motiváció és siker tervezés
Mérlegképes könyvelő tanfolyamMérlegképes könyvelő tanfolyam
Vállalkozás-onlineVállalkozás indítása, vállalkozás m?ködtetése, vállalkozás fellendítése, kft, bt, ingyenes letöltések, vállalkozás e-book
vállalkozás, egyéni vállalkozó, vállalkozás indítása, üzlet, kft, adózás, marketing, tan
Vállalkozz Hatékonyan KlubA vállalkozás tanulható, ezért jött létre egy klub, amely Érted, a vállalkozásodért, egy élhetőbb cégvezetői létért született!
vállalkozás, vallalkozas, vállalkozás indítása, vállalkozói klub, sikeres válallkozás, pé
Válságkezelés, probléma megoldásSzakembereink arra törekszenek, hogy a változások előtt álló, vagy épp bajba jutó és hozzájuk forduló családi vállalkozásoknál, szervezeteknél a beavatkozásokat szakértelemmel kezeljék, fordulatot hozó segítséget nyújtsanak. Különösképp szeretnénk segíteni azoknak, akik valóban akarnak változni, megújulni, csak nem tudják, milyen irányba tegyék az első lépéseket. Vagy éppen már bajban vannak, csak épp azt nem tudják, milyen irányban tegyenek lépéseket, hogy kilábaljanak.
krízis, válság, változás, átalakítás, átszervezés
Virtuális irodaházVirtuális irodaház
A Pénzügy linkgyűjtő szerkesztője: Vanda

Pénzügy

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat